HYPOTHEEK ADVIES

Hypotheken

 Een huis kopen is een grote beslissing met evenzo grote gevolgen. Na de euforie van het kopen van een huis volgt over het algemeen het in orde maken van de hypotheek.

Dit klinkt echter gemakkelijker dan het is. Voortdurend wordt u gewaarschuwd voor slechte en ondoordachte adviezen: En terecht!!

Er zijn maar weinig adviseurs die in staat zijn u een passend en gedegen advies te geven, waarbij niet alleen maar gekeken wordt naar het laagste rentepercentage. Zoals u zult begrijpen, heeft het kopen van een huis en het afsluiten van een daarbij behorende financiering, verstrekkende gevolgen. Wij adviseren u daarom ook om u zich goed en onafhankelijk te laten informeren door een professionele deskundige op het gebied van financiŽle zaken.

Deze adviseur kan aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden en in overleg met u een op maat gesneden voorstel maken. Dus dan is het zaak om te kijken in het woud van geldverstrekkers wie de beste en voordeligste voorwaarden heeft voor uw persoonlijke hypotheek.

Assurantiekantoor Goes  verzorgt als zusterbedrijf van Makelaardij Goes zo'n professioneel en persoonlijk advies. De samenwerking behelst een totaal van meer dan 30 banken en hypotheekverstrekkers.

 

Zo hebben onze financiŽle adviseurs ook diverse mogelijkheden om combinatie voordelen voor u te bewerkstelligen bij bijvoorbeeld notarissen en taxateurs.


Onze adviseurs komen zelfs bij u thuis om ervoor te zorgen dat het kopen of verkopen van een huis een zorgeloze aangelegenheid blijft!

 

Klik hier om naar ons contact formulier te gaan. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

 

Deze website is inhoudelijk/creatief eigendom van Makelaardij Goes en in deze hoedanigheid ook auteursrechtelijk beschermd.