VERKOOPSERVICE

Verkoop service

Het lijkt zo eenvoudig tegenwoordig: er zijn kopers in overvloed, dus een huis verkopen is geen enkel probleem. Toch komt het regelmatig voor dat verkopers door een verkeerde aanpak niet het maximaal haalbare bereiken. Daarbij gaat het niet alleen om de opbrengst van de woning maar ook vaak over de voorwaarden en de afdekking van risico’s.

Door het inschakelen van een expert voorkomt u deze problemen. Want hoewel sommigen een makelaar als een uitgave zien, wijst de praktijk uit dat een makelaar u juist geld bespaart.

Op dit moment is het een kopersmarkt. In een kopersmarkt zullen de huizenprijzen relatief laag moeten zijn, omdat verkopers anders hun huizen niet kwijt raken. Kopers kunnen er vaak wel vanuit gaan dat hun huis, wanneer de markt weer aantrekt, meer waard zal worden. Een huis kopen in zo’n periode kan daarom een extra goede investering zijn. Uw huis verkopen in een kopersmarkt kent juist een risico. Wanneer u uw nieuwe woning al gekocht hebt en uw oude nog niet kwijt bent, loopt u het risico dat de verkoop op zich laat wachten. In dat geval draagt u tijdelijk de lasten van twee woningen.

U wilt uw woonhuis verkopen!

U wilt de hoogst mogelijke prijs voor uw huis!

U wilt dat het huis verkocht wordt binnen een redelijke termijn!

U wilt zelf zo weinig mogelijk tijd en energie in de verkoop steken!

U wilt uw huis met fotos en duidelijke omschrijving op internet!

U wilt dat de verkoop goed geregeld wordt, zonder problemen achteraf!

 

Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Makelaardij Goes.

Klik hier om naar ons contact formulier te gaan. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Wij maken dan vrijblijvend een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken, zodat we het huis zo goed mogelijk met een resultaatgerichte vraagprijs in de markt kunnen zetten.

 

 

 

 

Deze website is inhoudelijk/creatief eigendom van Makelaardij Goes en in deze hoedanigheid ook auteursrechtelijk beschermd.