VERZEKERINGEN

uw partner in verzekeringen

Assurantiekantoor Goes is al meer dan 35 jaar een onafhankelijk assurantiekantoor. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

Doordat Assurantiekantoor Goes onafhankelijk is, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/prestatieverhouding. Ons motto is dan ook "Beter verzekerd voor een lagere premie". Wij bewijzen het u graag.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.

                        

 

 

 

 

 

 

Deze website is inhoudelijk/creatief eigendom van Makelaardij Goes en in deze hoedanigheid ook auteursrechtelijk beschermd.