Langestraat 4

Liefste huisje in Poortvliet voor starter of klein gezin! Het betreft een kluswoning. Achter deze authentieke voorgevel treft u een sfeervolle en praktische woning aan. Deze goed onderhouden en deels gerenoveerde woning met een speelse achterplaats op het noord oosten is gelegen midden in het mooie dorp Poortvliet.

4693 BT Poortvliet
€ 105.000 k.k.
 
Van Tilburghstraat 6

Deze sfeervolle traditioneel gebouwde ruime woning met uitbouw en schuur is gelegen in een van de mooiste dorpjes in “De zak van Zuid-Beveland”.De woning is in 2007 van binnen geheel gerenoveerd en vernieuwd, voorzien van alle moderne gemakken, volledig geďsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

4438 AK Driewegen
€ 189.000 k.k.
 
Zuiddeeweg 5

Een karakteristieke vrijstaande woning met aangebouwde multifunctionele ruimten, landelijk gelegen aan de rand van Hoedekenskerke. De eerste bebouwing dateert mogelijk van voor 1900 en is in de loop van de jaren ingrijpend verbouwd en uitgebreid tot het plaatje van nu.

4433 AR Hoedekenskerke
€ 276.500 k.k.
 
Lange Achterweg 2A

Deze  vrijstaande woning met zicht op de kerktoren aan de ring is gelegen op een goede stand in deze geliefde woonkern van Goes. De woning behoort tot de “oude” bewoning van ’s-Heer Arendskerke, vlakbij de sportvelden aan de groene rand. De woning ligt op een ruim perceel met soortgelijke individuele woningen in de directe omgeving.

4458 AB's-Heer Arendskerke
€ 279.500 k.k.
 
Golda Meirstraat 61

ZONNIGE ACHTERTUIN! Aan de rand van de gewilde groene woonwijk Goes Noord staat deze ruime goed onderhouden UITGEBOUWDE woning in een autoluwe straat met de ideale diepe achtertuin op het zuiden. Op een steenworp afstand zijn twee speeltuinen en een speelveld. De directe omgeving is voorzien van veel voorzieningen zoals winkelcentrum, scholen, sportfaciliteiten, en parken.

4463 TZ Goes
€ 195.000 k.k.
 
Van Hallstraat 14

Goed onderhouden woning met garage in kindvriendelijke buurt met het stadscentrum in de nabijheid. De Goese Polder is een flinke woonwijk met vele voorzieningen. Vrijwel alle kozijnen en de voordeur zijn uitgevoerd in kunststof. Dit is een ideale woning voor jonge gezinnen of starters op de woningmarkt. Ruime garage met zolder. Rolluiken voor de keukenramen. Nieuwe rabatdelen 2013 zowel voor als achter.

4463 TZ Goes
€ 169.000 k.k.
 
Kennedylaan 3

Op een mooie locatie gelegen, geschakelde woning op een perceel van 274 m2 met garage, vrije achterom en grote achtertuin op het oosten. De woning ligt aan een woonerf in de Goese polder. De wijk is rustig en kindvriendelijk en het centrum van Goes ligt op een afstand van ca. 5 fietsminuten. In de wijk zijn alle noodzakelijke voorzieningen ruimschoots aanwezig.

4463 GV Goes
€ 192.500 k.k.
 
Ruisdaelstraat 9

Nabij het centrum van Goes en aan de rand van Goes-Zuid ligt deze sfeervolle hoekwoning met eigen oprit en garage op een fraai perceel eigen grond van 437 m2. De inhoud van de woning is 500m3.

4462 AC Goes
€ 229.500 k.k.
 
Perestraat 27

Gelegen in de gezellige wijk Goes-Zuid bieden wij aan een goed onderhouden tussenwoning. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum de Bussel, sportgelegenheden, scholen zowel basis als voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs en een hertenkamp. Kortom een fantastische woning in een levendige wijk.  

4462 EC  Goes
€ 179.000 k.k.
 
Landingsweg 37

Vrijstaande uitgebouwde recreatiewoning gelegen onder aan de zeedijk aan de rand van het park “Scheldeoord” op een omheind ruime kavel van ca. 312 m2 in eigendom met veel privacy.De woning beschikt over een ruime verzorgde aangelegde tuin met terras op het zuiden. De woning heeft twee keurige slaapkamers, badkamer met toilet, woonkamer met tuinzicht, keuken, een berging en een tuinhuis.

4435 NR Baarland
€ 109.000